Alies Troost

Over mij

Ik ben Alies. Toegankelijk en gedreven. Geschoold in de westerse reguliere geneeskunde en een ervaren acupuncturist. Ik help je graag om de optimale balans te vinden tussen lichaam en geest.

Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en heb aansluitend Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam gedaan. Daarna heb ik enkele jaren in de zakelijke dienstverlening en in de thuiszorg gewerkt.

In 2001 ben ik afgestudeerd in Traditional Chinese Medicine (TCM) en lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Jaarlijks volg ik opleidingen, nascholingen en clinics in binnen- en buitenland om mijn kennis te verdiepen. De laatste jaren ligt de focus van mijn praktijk op de Balansmethode van Dr. Tan en Chinese kruiden volgens de Shang Han Lun.

Door mijn persoonlijke ervaring en brede achtergrond ervaar ik dagelijks hoe krachtig de combinatie van zowel de reguliere als Oosterse geneeswijze is. Het biedt mij veel mogelijkheden om klachten heel specifiek en met de juiste benadering te behandelen.

Opleidingen

Mijn belangrijkste opleidingen:

Laten we kennismaken